Over STP Connect

Onze Missie

Innovatie op het gebied van informatieoverdracht aan verzekeraars, zoals pensioen, verzuim en arbeidsongeschiktheid.

STP Connect is gespecialiseerd in het automatisch koppelen van deelnemersgegevens tussen loonadministratiesoftware en verzekeraars.
Door middel van speciaal ontwikkelde software kunt u uw administratie aan alle verzekeraars koppelen en zorgen wij dat alle mutaties van personeelsgegevens tijdig, juist en volledig worden gecommuniceerd aan de desbetreffende verzekeraar Op een Straight Through Processing wijze (STP).

Hierdoor zal uw administratieve proces efficiënter lopen, waardoor u tijd bespaart.  Tevens heeft u de garantie dat de salarisadministratie synchroon loopt met die van de verzekeraar.

stp nederland salaris administratie

Accountants / Salaris Administrateurs

Als accountant of salarisadministrateur voert u de loonadministratie voor verschillende werkgevers.
Door middel van STP Connect kunt u uw salarisadministratiesysteem direct koppelen aan die van de verzekeraars. Let op: het gaat over niet CAO gerelateerde werkgevers.

Daarnaast verzorgt u mogelijk het doorgeven van personeelsmutaties richting adviseurs en verzekeraars of heeft u wellicht de wens om uw dienstverlening op dit gebied uit te breiden.
Een veelvoud aan adviseurs evenals soorten regelingen en verzekeraars kan leiden tot een zware administratieve belasting evenals aansprakelijkheden als er iets mis gaat.

Werkgevers

Als werkgever verzorgt u mogelijk zelf de salarisadministratie en/of het doorgeven van personeelsmutaties richting verzekeraars. Dit is een zware administratieve belasting waarbij de kans op fouten reëel aanwezig is, met alle aansprakelijkheden van dien.

Middels ons online platform helpt STP Connect u de administratieve werkzaamheden sterk te reduceren en u veel tijd te besparen. Maar tevens u en uw werkgever de garantie te geven dat de salarisadministratie synchroon loopt met die van de verzekeraar.
Alle gegevens die u in het salarispakket invoert worden door STP Connect automatisch verwerkt en tijdig, juist en volledig gecommuniceerd met alle verzekeraars. Op een STP (Straight Through Process) wijze.
Oftewel, u wordt volledig ontzorgt en kunt zich weer richten op uw core business!

stp nederland werkgever

Wilt u meer informatie over STP Connect

Neem dan contact met ons op